Szeretettel köszöntelek a Kávézók kőzőssége. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávézók kőzőssége. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávézók kőzőssége. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávézók kőzőssége. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávézók kőzőssége. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávézók kőzőssége. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kávézók kőzőssége. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kávézók kőzőssége. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 15 éve
Nem véletlen tettem fel a kérdést. A kávét a világon jól ismerik, s ahány ház, annyi szokás. Nálunk, többnyire, az erős, presszó kávé megy. De van nagyon híg, olaszos, németes, sorolhatnám jó ideig. Kiváncsi vagyok, ki melyiket issza, szívesen.
Hozzászólások eddig: 1
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Imádom a finom jó kávét, csak sajnos a koffein, nincs jó hatással a szervezetemre...De azért mégis megoldom: olaszok által kitalált, habosított capuccsínót iszom.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás